AAAAAAAAAAAAHAHAHHAHHAHAHAHA för helvete Fröken Rabarb -.-

MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!
Varför kan jag inte anstränga lilla bästa mig lite?! Nähä. Inte orkar jag blogga alls knappt mm....
Nähä, "det får det bli ändring på!" är inte min replik. Min replik är 'HAH! Tänk att ni klarade en HEL DAG utan uppdatering på er favoritblogg! Jag är överraskad." Fuck you.

Dessutom lyckas jag ju nästan bli avslöjad också! Titta, det FINNS KANSKE TÄÄÄÄNKANDE folk på denna planet, uuuuuuuuuh! Ja, en av mina vänner lyckades komma på mig, och INTE FÖRSTÅR JAG HUR! Det var ju liksom inte jag som råkade försäga mig eller så, nänä...
Min vän = :-)
Jag = FU!

FU! : *SÄger något realistiskt som möjligtvis kan ha skrivits på bloggen...*
:-) : Asså... ..... är det DU som har springredbull? :o
FU! : Vaaaaaa? Spring redbull?! XD
:-) : Ja, det är DUUUUU!
FU! : Huh? Vaa? Vilken blogg?
:-) : HAHAHAHHA, jag sa ju inte ens att det var en blogg! Det är du!

Ja, så gick det till, en ... tisdag! i maj... Men muuhhuhuhuhuhuhuhhhuuh, ni ska inte tro att ni kan lista ut vem jag är bara för att min kära vän vet det, fula fuckyou folket! För hon ska ikke avslöja denna lilla hemliga upptäckt för nåååååågon, folk, det ska ni veta! MOHHHAHAHAHAH!

Aja. Ingen spåning igår, det blir när jag orkar länka och reklamera-saka-greja! Idag hade jag prov, visste ni det? För jag ska åka till Kazakstan och hälsa på min mormor nästa vecka! Och min käre vän Borat med förstås. På hemvägen har vi bestämt att vi ska stanna i Grekland och titta på Eiffeltornet, och sedan flyga vidare till Litauen och äta på McDonalds, sedan hem och äta gurka med lök och ingefär på. Låter mysigt eller hur fula läsare?

Förresten, en vacker dag då jag umgås med min vackra bästiga kompanjon, folket, då ska ni få se ett äkta videoinlägg här på bloggen! Vilken sevärdhet! Vilken skandal! UOOOOOOOOH!!!! Oj, förlåt, ursäkta, jag ser att ni blir upphetsade av mina lovord... Spring till toan en snabbis och gör vad ni måste och vad jag vet ni vill... Sedan kan ni fortsätta med att läsa bloggens sista ord.
 
########## JA, jag har gjort en onödig måling, IGEN! Deal with it bitches! Den här gången föreställer den en hund. Med klamydia. Och fräknar. På håret. Och vattenkoppor som är lila och sitter på väggen och golvet. Fint säger jag, hur kommer jag på allt egentligen?! Jag ÄR JU BARA BÄST! :o oups, försvann erat självförtroende nu? Trodde ni att ni hade den titeln, bäst? NAAAAAAAAAAAAAW, SÅ SYND FÖR EEEEEER DÅ, FÖR DEN HAR JAAAAAG!!!! Eller vad säger ni, små apungar?


Nämen oj! Tillbaka redan? Det gick fort, var ni SÅ upphetsade? Jag vet ju att jag är sexig, men SÅ sexig, ouh...

Och nej, inte bloggens sista ord, där blev ni allt oroliga va? ;) ÄGDAAAAA!!!!!

Men detta inlägget sista ord!

Fuck, fuck you, fuck you very very mu-u-u-uuch! Cause we hate what you do, and we... hate you too! So please dont stay in touch dududududududuuuuu!

Adíos, amigos y amigas, café con leche, peros y gatos, chuparmes y nombres, Y HOMBRES! 
una 'inlägg' son de... 
SEÑORA RABARBÓ!

nu var jag allt olydig...

Nähä, inte hade jag och inte hade Fröken Palm bloggat igår, nehej. Nänä, då får jag väl allt göra det idag istället, men tror ni jag orkar det?! NEEEEEJ!!!!!! Jag är inte alls på humör för att blogga, inte alls. Jag orkar inte det. Blä. Jag gör det sen... Vi har nog endå inga besökare kvar så whatever, får försöka skaffa lite nya äckel-fans en anna vacker dag, eller ikväll? Vad säger ni, fult folk?

Fröken Rabarb

roligare inlägg är påväg att komma, men...

JAAAAA, det ska komma bättre inlägg, ich vet!! Men, nu är det ju så att Ich fortfarande är i ....... så Ich kan inte göra nya inlägg var femte minut och sedan kommentera spam och elaka saker på andras bloggar var tionde. Så tyvärr, ni får vänta tills på moonday, för då kommer frågelådan fram, och sedan ska det spås på antingen tisdag eller onsday. Sedan kör vi på hatat av bloggen litegrann på torsdag och ett göraihelgen-tips på fredag eller torsdag, torsdag blir nog det på och fredag ett tipspåvadmankangöranärmanhartriiist. Sedan lite allmänna klagoinlägg och elaka bråkinlägg lite nångång ibland. Det ska nog gå bra, ellerhur folket? Yeah. Nähä, nu ska jag nog osa vidare mot badrummetdär min fiina lilla tandborste finns, sen ska jag skrubba rent mina tänder med den och sedan är ich tired och ska sova eller snacka in en phone. BYE.
FRÖKEN RABARB

Katching, nu är man i ....... instead!

Yes, nu är jag icke på Kolmården anymore, nu är jag i den stora staden ......., och neeeej, jag tänker icke säga vilken stad det är, för då kommer alla mina kära vänner möjligtvis börja ana vem jag är... Inte bra. Imorgon ska jag iallafall shoppa, shoppa, shoppa! Här ska handlas Cheap Monday-jeans, ekorrar, skolavslutningsklänning, majskolvar, Proffshårspray, en tröja med det underbara bandet ...... ......'s logga på(säger inte det namnet heller, då fattar alla igen...), bikini, BH och trosor (ojojoj, det skulle ni allt vilja se mig i va? ;), rött läppstift, och en jääääkla massa mer!
För övrigt så kan jag meddela att Fröken Palm för tillfället befinner sig i Helsingborg, där hon har i uppdrag att shoppa, handla och köpa, maaassa!
Men nu börjar det osa mat här, så nu beger jag mig ifrån datorn, som jag har lyckats låna av min faster, till matbordet, där det serveras pizza. Mmmmmmmums...
Chacha! xD

Fröken Rabarb

Ojojoj, är man bäst så är man!

Nu sitter jag här på Kolmården och är an bäst så är man, så lyckades jag ju beslagta en dator i lobbyn. Muhuuhuh, så nu blev det ju trots allt ett inlägg idag! Men jag måste skynda mig, för det är massa folk s0m har bokat in middag med mig, fanmiddag you know, så jag kan ju inte direkt komma försent, men jag är redan fyra minuter försenad, helvete! Så ska jag springa upp två jävla trappor med... Oj då... Men iallafall, dagens höjdpunkt var iallafall att jag såg två zebror para sig typ fyra gånger. Det var vackert... Hahaha, fyra gånger på en kvart ungefär. xD De var sjuka. Enligt moí. Annars har dagen varit okej. Det regnade. Ösregnade. Blääää... Men nu måste jag kila, see yaaa!

Fröken Rabarb!

ÅHNEEEEEJ!

Folket, bara så att ni vet så kommer jag ikke blogga något (möjligtvis enstaka inlägg kanske nån dag) förrän måndag eller söndag, för jag´kommer vara bortrest nu, torsdag-söndag och kommer icke kunna blogga, sorgligt nog. Mhuhuhuhu, men förhoppningsvis så bloggar väl Fröken Palm lite. Ha det så skojjigt de kommande dagarna till vi möts igen!

 
sugen på korv? (google-bild)

BYYYYYYYYYYYE!!!!!

FRÖKEN RABARB

www.argalappen.se Fan va kul sida XD

Jag har hittat en jävligt ruuuuuulig sida, www.argalappen.se. Det är en sida som består av bilder av (och texter från) förbannade lappar som folk har satt upp på dörrar, skyltfönster, lyktstolpar, ja var som helst, som någon sedan har fotograferat och skickat in till argalappen. Bilden i förgående inlägg kom ursprungligen från den sidan, och nu har jag hittat ännu fler arga och roliga lappar:


Fail. *Skratt*


Pms. :)


Morgontrött stackare...


Ja, JAG tycker iallafall de här var jäkligt skojjiga, sitter här och garvar en aning...
Hasta la vista,
Fröken Rabarb

Spåning på gång!


HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA (bild från google)


Jaja, åter igen till seriöshet! Är det någon/några av våra små fula läsare som skulle vilja bli spådd av spåtanten Fröken Rabarbi Rabarbi? Jag ska nämligen försöka spå min läsare litegrann, någon frilvillig? Skriv en liten vacker kommentar, och glöm inte att även skriva vad ni vill veta. Boooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuooooouuuuu, VÅÅÅÅGAR NI````?????

I kommentaren måste...
ER ÅLDER STÅ
ERT KÖN STÅ
VAD NI VILL HA SVAR PÅ STÅ
VAD NI HETER STÅ


Sådärja, inget mer med det nu, komigen, kommentera på nu bara så spåååår jag er sen!
Fröleíne Rabarbe

Poetiska uttryck....... Mm..........


'Om blickar kunde mörda...' Här var man arg ja... Nämen Sofiiiie då! (bild från google, från das movie Hipp Hipp Hora) Filmen är störd, man skrattar åt den som iniheeeeeeelvete! :DDDDDDDD Gahahahaha...

Mitt lamm säger bä, men min häst säger nää.

Åhå, en groda!

Nehe, en flaggstång!

Tjihililimi, jag kan dansa som en salamanderödla i en skokartong!

Malibu är en öken på två gram med tungviktbrottare som smycken på tårna.

Jag är en gul badanka med fjorton tår och fyrtioåtta tänder som slår kullerbyttor upp och ner i en tvättlina som hänger på tvären på Hawaii en sommardag i November.

Skriiiiiiiiiiiik! Skriiiiiiik som vinden min sköna Mona Lisa!

Muhuhuhuhuhu!

Hej min käre sko-odlare vad har du att bjuda på för karameller imorgon då? Jag tar och bjuder er mer igår men först på torsdag i badkläder av trä och saft.

Hejsan hoppsan tjallelallelaaaaa när Fröken Rabarb skriver blir ju ingen gla', hejsan hoppsan fallerallera, för Fröken Rabarb vill ju ingen haaaa, men vad bryyyyyyyr sig hooooooon om deeeet?
Ihihihihihihihhihii, kloka uttryck från en klok gumma.
Fröken Fiskfena Rabarb

Ny design, AAAAAAAAAHAHAHAHHAH!

JAG VET, att designen blev underlig, precis som jag, och ful, däremot inte som jag. Men vem bryr sig vafan, det är ju bara en jäkla bloggdesign som jag har tryckt in hundraåttiofyrakommafem olika färger på... Menmen, OM det GÅR att sätta in en liten vacker header på den så kanske jag gör det med en vacker liten dag. Trevligt folket, trevligt. Men nu ska jag återgå till att klappa mitt lamm. Oj, det kanske jag inte har berättat, men jag har ett husdjur, ett lamm! Si, you heard the right, yo hay un animale, a lamb. Uhuuuu! Jag kallar det för Blomman, fast det heter egentligen Fuckface. Jag tycker om mitt lamm jättemycket, det är så mjukt... Naw... Sådärja, då vet ni det med, byebye! (Jag ska offra er en bild på mitt lamm en vacker dag, kanske på måndag bitches?)

Fröken Rabarb

Nu SKA jag fan fixa designen!

Yes, nu jävlar ska den fixas, vem vet? Det kanske blir till ett helt nytt tema? MUHUHUHUHUH... Iallafall, vi hörs later, keep on läsing my blogg!

Vart är världen påväg?

Kommentar:
FAKIE
om Svar på kommentar!:
Var det det bästa du kunde komma på?
Försöker du trycka ner folk på din blogg för att folk ska få upp ögonen för dig eller?
patetisk och löjlig.
IP: 90.225.98.26


Vad har Fröken Rabarb att säga om det här? Jo:
Visa lite stake för fan, jävla mesar. Jag kanske tycker det är kul att vara hatad. :) Äckel. Ingen har tvingat dig till att läsa min vackra och underbara och älskvärdiga blogg, så go to hell beyatch! :******************


Öjj! Bitches!

Jag orkar inte skriva nåt inlägg JUST PRECIS NU, men ikväll, då ni, då ska ni få se på inlägg! Kommer nog minst två. Eller tre, ja, jag tvingar mig själv att offra tre inlägg till mina skunkar till läsare! Fan vad snäll jag är... Generös och allt... Om alla bara var som jag hade världen varit perfekt.


(Bild från google) -AZRAEL! IDIOTkatt! / GARGAMEL

FRÖKEN RABARB

Shulululululululuululululu.....

Jaha, då ska jag ju då visa dagens outfit, :

Asså jag vet redan att jag inte är äkta där, den är gjord i Paint, bara så ni vet, men asså, jag hade faktiskt på mig en turkos klänning och såna skor och en rosa rosett idag! Och jag HAR faktiskt sådana pattar, tro det eller ej, men jag ser verkligen fantastisk ut... Den som kan charma mig borde vara lycklig!

Men iallafall, jag har kommit på något. Att 'Mormors havreflarn', dom kakorna, som man säljer i typ klassen, är JÄÄÄÄÄÄÄÄVLIGT GODA! Fan vad goda! Ni borde köpa sådana, av mig! Min klass, .., på ............., säljer såna, så då kan ni ju köpa av mig. Fast nej, det får ni inte, för jag har redan köpt alla, själv! Så jag ska smaska i mig alla 12 lådor tills jag blir smällfet och kommer på att jag måste betala 600:- och det har jag ikke råd med. Eller justdet, jag har ju bloggen, så då kan jag ju köpa 12 lådor till! Muhuhuhuhu, vad jag är smart!

Vetni folket? Att jag ska hitta ... Nä jag bara skojar, det var bara de orden som flög upp ur mitt smällsmarta huvud. Ni har inga smällsmarta huvuden, visste ni det? Ni har bara snällsmarta, och snäll är inget smälligt ord, vilket betyder att ni inte alls är smarta! Hohohoho, oj vad jag är smart, blir ni inte avundsjuka?!


Jaja, nog med småprat, nu ska jag signaturera mitt vackra inlägg, yo manet, byebye!

Fröken Rabarb!

AAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHKommentar av Jasmine (Nån skunk från nån apblogg) :
Hahah mogen brud ser jag;)
"fatta hur mycket nya bevakare jag fick av det" , haha , om du fick bevakare av min blogg kan det ju bara ha varit jb fans och vrf vill du ha dom som läsare, trodde du hatade allt som har med jb & göra...?;) fast iofs, även om dom hittade hit lär dom ju knappast stanna särskilt länge ;). Ajaa, orkar inte slösa mer tid på din "vackra" blogg (host du kan inte ens designa...)

Det märks att du har aaaaalldeles för mkt fritid gmn. gör ngt mer värt av det om du är smart..oj juste, de äru inte haha:P
Men ja,sista kommentaren från mig fersuuure, pusspuss


SVAAAAAAAAAAAAAR:
Du lilla gumman, nummer ett, nej jag kan inte designa, och varför i helvete skulle jag vilja kunna göra det? Jag är inget jävla datafreak, så f u right back. Dessutom är det innehållet på bloggen som räknas dumbass! (Men med tanke på att din lilla Disneypopfjollblogg handlar om Justin Bieber, så skulle jag inte tro att du har förstått det...)
Número dos: Om jag får fler Justin Transvestit Beiber-fans till läsare har jag ju bara ännu fler läsare jag kan tracka ner på? Och det är mycket roligt, för det är mycket roligt när mina små fula läsare skriver en arg kommentar eller blir sura på mig, för då känner jag verkligen att jag ha lyckats med den här bloggen, för vet du varför jag och min käre vän skapade den? -JO, just för att få folk att bli förbannade, bli anmälda och borttagna, skriva EXAKT vad vi tycker, skratta åt de som skriver tillbaka en sur kommentar, och tillslut kanske få ett antal läsare, så någon tar åt sig av detta vackra bloggande.
Nejdu, jag anser att jag har alldelles för LITE fritid, eftersom att jag slösar bort mer än halva dagen i skolan, och det är sorgligt du llle vännen. Eller justdet, du är ju inte min vän, tar tillbaka det... Men jag tycker bara om att roa mig, och detta är ett av mina små vackra vis. Muhuhuhu!
Jasådu, ja hejdå dådå! Nä, tyvärr, inget pussande, jag gillar inte att bli pussad av transvestiter.Jahaja, det var trevliga läsare man skaffade sig idag ja...
Nog för mig på det här inlägget,
Screw you guys, I'm going home!
Fröken Fucking Rabarb!

Svar på kommentar!

SVAR TILL KOMMENTARERNA PÅ MODETIPSEN! :


Fakie: Låt mig spy, på dig, du gillar Kissie...

Emelie: Nej, men inte heller för massa småfjollor som springer runt och är mycket omogna i huvvet.

Julia: Jag är inte snäll, jag hjälper inte folk, du får helt enkelt klara dig på din egna lilla majsuppätna nerspottade hand. Muhuhuhuhuhu....

Jonna: Tack för upplysningen, jag vet! Vi har rätt i AAAAALLA avséenden, no matter what... Muhuhuhuhu...

Jasmine: KÄFTEN OCH DRA FRÅN MIN VACKRA OCH ÄLSKVÄRDA BLOGG, DEN SKA FAN INTE BLI NERSTÄNGD AV ETT JÄVLA JUSTIN BIEBER-ÖVERREAGERANDE-BÄBIS-FAN! Klart jag måste, fatta hur mycket nya bevakare jag fick av det! Mohahahahhahahaha! Gå och skala en banan och släng en skata (dig) i väggen!

Jasmine (igen): Tack, jag uppskattar din hjälp med att stänga av världens bästa blogg, men din borde bli avstängd, för den gjorde mig blind av de hemska bilderna på den sextonårige fula pojken, Justin Bieber, så jag var TVUNGEN att försvara min hälsa. Tyvärr baby.


 
Sexiiii.... (Bild från HM-katalogen, konstnärligt målad av Dumma Tanter.


//Fröken Rabarb (Nya inlägg kommer efter åtta ikväll, var beredda... De kan bli mycket aggressiva...)


MODETIPS!

Nu har jag kommit på ännu en alldelles fantastisk idé, ja ni läste rätt, helt olsagbart underbart fantastisk idé! Modetips! Mohahahahahahha, så nu ska jag visa er... Vad som tycks om... Och vad som RATAS...Först ut har vi reflexvästen. Den ratas på direkten. Fjortismodet nummer ett, stackars gamal hederliga reflexvästen, nu kan man inte längre använda den som en normal människa, eftersom att Sverige Rikets hemska STORA fjortisliga har förorenat den på ett obarmhärtigt vis! (Bilden kommer från nån äcklig, random fjortisblogg, www.klau.devote.se )

Nummer två är de vackra och älskvärda forna punkrock-skorna, CONVERSE! De finns i massor av vackra färger och många mycket braiga artister bär de legendariska skorna. Men. Det FINNS ETT PROBLEM... Converse blir allt vanligare, och bärs idag OFTA, ALLT FÖR OFTA, av folk som icke förtjänar att använda skorna med en vit ikon med stjärna på. De som bär converse tillsammans med rosalila fjärilsjeans köpta på Lindex barnavdelning när man går i sjuan. Eller åttan. Eller nian. Chuck Taylor skulle skämmas, skorna kränks ju av detta! Usch, nu får det vara nog småflickor! (Google-bild)


The third cloth is this: Hippieklänning!!! Jag hoppas innerligt, att INGEN, av våra dumma läsare äger en sådan, för det hade varit en skam för springsomvindenbullseye, EN SKAM! Därför, om ni har en sådan, kan ni ta er fula hippieskit och dra till en annan skitblogg!! Mhuhuhuhu! Men iallafall, klänningen är en förfärlig skapelse, den borde ha gjorts för att brännas upp på åttiotalets protestdagar! Eller så borde man skicka den istället för Lajka till rymden, det hade varit en bättre uppoffring! Usch! (Bild från HM.se)ÅÅÅÅÅÅÅÅH, fjärde modetipset! Så vacker... Detta är mitt personliga tips för alla de människor som har, eller vill ha, bra smak! Den kostar 998:- på shock.se och den blir definitivt mitt nästa köp! Se bara på dess former och dess elegans! Passar perfekt för en dag på stan eller varför inte bara ha i skolan en vanlig onsdag? Åh, jag längtar efter dig vackra klänning, kom, kom klääning, kom! <33333Vad är det här?! Vart är vår värld påväg? VARFÖR I HELA FRIDEN SÄLJER MAN SEXTROSOR PÅ DEN LJUVA BUTIKEN HM?! Stringtrosor gjorda av endast en tråd, så man går runt och ser ut som en loppmarknad! (Inte vilken loppmarknad som helst, utan en som säljer humanitetiska varor... Hm, undrar vad? -.-) Det är skandal, vart är samhället påväg, och vad har det blivit av den gamla hederliga TROSAN? (Bild från Hm.se)


De här är godkända, ska ni läsa vår blogg får ni iallafall dölja era privatparkeringar medan ni gör det! (Bild från HM.se) :
 
 
/\
 I
 I <-- Mycket bättre....


Jaja, där fick ni allt lite modetips, ta åt er nu era små apor!

Fröken Rabarb

Justdet, förresten!

Öjj, läsare! (Nej, vi tycker fortfarande inte om er, men iallafall) Vi tänkte be er om en tjänst, kan inte ni länka vår vackra och underbara blogg i något av era inlägg på er blogg, eller kanske på er msn eller något? Det hade varit mycket snällt och isåfall hade vi nog kunnat tänka oss att länka er blogg här på vår blogg också.
Så skulle ni kunna vara snälla nog att göra det? (Ägnat till både fula och fina läsare)

SÅ mycket så att ni kan skriva EN liten ENDASTE rutten länk tycker ni väl endå våran blogg är värd?!

www.springsomvindenbullseye.blogg.se
springsomvindenbullseye@live.se

FORTSÄTT LÄSA BLOGGEN! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jag ska skapa en dikt...

Blir du en fredagkväll i juni full på en cider,
Kanske du av fjortissjukan lider,
Du kanske vill vara på säkra sidan med reflexväst,
Och dra till en liten lokal fest,
En liten plan du nu smider,
Om hur du ska fixa mer cider,
Strula med en PJ-boy,
Sedan går det längre, ojojoj
Men det gör inget för du är van,
Har varit med nästan alla pojkar i stan,

Varje dag är det puder som gäller,
Usch ditt lilla fula luder!
Push-up BH och vitt läppglans,
Tror att alla som ser på dig blir i trans,
Tupera håret till ett elchockstillstånd,
Sedan är du redo att visa upp ditt "smaaaarta" förstånd,

Går runt och tjoar hela dagen,
Måste visa magen,
Det är lagen,
Då får du mycket uppmärksamhet,
Så kan du efter skolan dra till caféet,
Sitta där och föra oljud,
Kanske visa lite mer hud,

Äckliga fjortis,
Vad gör du här?
Det enda du gör är ställer till besvär!
Försvinn härifrån,
Fula kryp,
Ingen tycker om din typ!

Copyright Fröken Rabarb 2010


Oj så väldigt mycket bra och vacker den blev! Den tar jag patent på!!! Iallafall copyright. :)

Fröken Rabarb

Första HATAT AV BLOGGEN - Låt mig spy...
¤ Kissies, Fokis, Dessies, BlondinBellas och tusen miljarder andra äckliga fjortisbloggar skulle jag inte ha något emot att trycka ner två fingrar i halsen och spy på! Usch för fjortisar och deras ekkliga betéende! Men sikken tur hörni, att VIIII, springsomvindenbullseye.blogg.se, ska kötta ner fjortisbloggarna från blogglistorna, och stjäääääääla deras uppmärksamhet totalt, så de får panik och springer till närmsta MacDonalds och dansar lapdance på ett bord i hopp om att återvinna sin gamla uppmärksamhet. Låt mig spy, igen...

Fröken Rabarb


MEN NU BLIR JAG ARG!

PMS!!!!! Nä nu blir jag rikitgt arg!!! Varför i HELA FRIDEN FUNKAR DET INTE ENS att byta TEXTFÄRG ELLER HEADER?!?!? Jag har ju VÄRLDENS FINASTE headerbild, och så GÅR DET INTE ENS ATT ÄNDRA TILL DEN VACKRA NYKOMLINGEN till bildjävel!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Någon som skulle kunna hjälpa mig? Come in peace,
springsomvindenbullseye@live.se

Om ni nu TVUNGET skulle behöva kontakta oss angående något, kanske skriva ett och annat fanmail... Klart ni hade velat! :) Så får ni kontakta den e-postadressen.

Fröken Rabarb

Ny dag, nya problem..... *cut*

Nej, jag bara skojjar med rubriken, HÄR SKA VI MINNSANN INTE VARA DEPP! Men söndagar suger iallafall, jag hatar söndagar... Vem gör inte det? På söndagar händer absolut ingenting, man bara sitter och glor på film, degar framför datan eller blir fet. Det är TRÅKIGT! Jag vill ha sommar, på sommaren är allt tusen gånger lättare, då jävlar!!! Sommaren 2010, den ni... Den blir den bästa änsålänge!

Men iallafall, nu kom jag på en otroligt intelligent sak!
Musiktips.
Den här musiken är den som gillas, och som är så otroligt härligt underbart älskvärt bra! :
Gates Of DreamHack- nån som jag ikke kommer ihåg namnet på, muhuhuhuhuuhuhuhuhuu.. Äh, var inte så lata, bara sök på titeln på spotify!
Fest på DreamHack med... (äh vafan bara sök på 'dreamhack' på spotify så kommer båda upp!)
TekniskaKvinnor-musiken
Mmm.. Ashmed, Yeah Ashmed...


Dålig musik som inte bör lyssnas på:
Demi Lovato
Selena Gomez
Jonas Brothers
Coldplay
Darin+massa annan svensk popmusik
(Listan hade kunnat bli lång, men nu orkar jag inte mer.... SYND FÖR ER!)


Ja, tada, sådär, då var ett nytt inlägg avklarat utan att jag svimmade av ansträgning! Gud vad jag är bra...


One of your greatest idols...
Fröken Rabarb.


MURMELDJUR PÅ ER!!

Ni besvärar oss genom att besöka blöoggen ytterligare, säkert bara för att vi är så überunderbara! Ni vill vara som oss, vi vet! Men om ni vill vara som oss fantastiska och älskvärda varelser, så får ni nog ta och gå ut en runda, för nu ska vi gåut och gå och diskuttera lite omfattande begreppiska kostnader av förskolemat som serveras under ett tak av gul varmkorv där alla mattanter har på sig ballongmuffins i korallgrönsfärgade partyhattar med ormliknande fikonskalsskruttar och tacossmuts på. Bland annat. Hejdå era miljoner läsare. Så ett frö på en åker eller en balkong för oss, men gör inte det, för vi vet ju sorgligt nog hur """"""HÖÖÖÖÖÖG""""""" er hjärnkapacitet är, så ni hade bara glömt bort att vattna det, och sedan hade eran veckopeng gått åt när ni hade varit tvugna att ringa antizimex för en rening av vattenfallet som orsakats i er flotte.

/
Dumma tanter

MEN DITT DUMMA AS! IDIOTER!

ERA JÄKLA TRÖGA APANUS, FATTAR NI INTE ATT MAN FAN FÅR TA OCH MARKERA TEXTEN, ELLER ÄR NI ALLA EFTERBLIVNA P12:OR?!?!?!!?!??!!?!

JA, JAG SKAAAAAAAA ÄNDRA FÄRGEN PÅ TEXTEN, MEN JAG GÖR DET NÄR JAG VILL, OCH DET VILL JAG INTE NU!!!!!!!!

Fuck you.

//
Dumma tanter

Tack äckliga läsare!

Nu har statistiken höjts lite mycket, tack för er äckliga och otrevliga medverkan mot en sämre och miljövänligare värld!

Screw you guys, I'm going home!

//
DUMMA TANTER,
FRÖKEN PALM
&
FRÖKEN RABARB

Ja, så har vi ju fått det lite reklamerat med!

Nu var det så att jag bad en gammal vän till mig om att länka vår underbara blogg på lite olika sidor, hon började med bilddagboken, så då kan vi ju hoppas på att vi får fler fula läsare! 

OOOOOOOOOOOOOOOBBBBBBBSEEEEEEEEEEERRRRVEEEEERA!!!!!!
ATT DEN SOM LA UT LÄNKEN OCH TEXTEN JAG HADE SKRIVIT BREDVID,
INTE ÄR JAG! DÄRFÖR SKA INTE HON FÅ TA SKIT FÖR DE SAKER VI KOMMER RADA UPP HÄR!
Jag vill att mina läsare ska tro mig, och gör ni inte det så kan ni dra åt HEEEELVETE!
Därför ville jag bara nämna det, ni får fortsätta undra vilka de vackra och fantastiska människorna är, för ni har inte gjort det än, även om massa trögtänka strutshjärne-läsare kommer tro att en av oss är den fula flickan som la ut länken. Så slå er i backen och hoppa jänmfota upp i Eiffeltornet, så lätt kommer ni inte på oss!

Texten hon la ut löd:

WWW.SPRINGSOMVINDENBULLSEYE.BLOGG.SE

Kan vara kul at läsa om man letar efter en jäääävligt bra blogg, bättre än alla andra, så Kissie, Foki, Gaybloggen och Kenza, nu är det dags för et att lägga ner, för www.springsomvindenbullseye.blogg.se kommer att slå ALLT. Med hästlängder.

Jag känner adminstratören till bloggen, den som skriver den, och gör "reklam" för bloggen från min bilddagbok så att det förblir hemligt om vem som skriver den. Vem vet, det kanske är någon just DU känner?

Det kan finnas olika versioner, men det var en av dem iallafall.

//Fröken Rabarb<3I3L3O3V3E3M3Y3S3E3L3F33333


Åh, vilket fantastiskt inlägg Fröken Palm!

Jag instämmer helt och hållet, vi är mycket bättre, snyggare, roligare och underligare än alla andra, muhuhuhuhu! Det är sant, hade ni sett oss hade era små ögon brunnit upp av svartsjuka och avundsjuka, och sen hade era näsor också tagit eld på grund av den fantastiska doft som medföljer vår vackerhet! Sedan hade restan av er brunnit upp av andra anledningar, så egentligen så gör vi en en tjänst när vi låter er sörja genom att icke veta vilka som ligger bakom denna ondskefulla bloggen!

Men iallafall, ikväll kommer den första mongotanken, för då kommer jag och min motorsågsmassakerntänkande kompanjon återförenas, med massor av nya funderingar, kränkningar och kritiseringar! Mohahahahahaha!

Tills kommande inlägg,
Ha det hemskt,
Nä jag bara skojar. Eller gjorde jag det? Kanske till vissa, men inte till alla...

Detta inlägg producerades av eran älskade och hatade,
FRÖKEN FUCKING RABARB, HELL YEAH!

Vi är bäst, era små korvar :=)

Heeeeeeej alla söta & fula läsare!
Nu är det jag! Fröken Palm som skriver, visst har ni längtat?
Denna bloggen kommer troligtvis va den bästa blogg ni vet om.
Vi ska slå alla stora bloggare, så kissie kan redan nu stänga ner sin blogg!
Som min kära vän Fröken Rabarb, skrev - så kommer vi inte berätta vilka vi är, ni får gissa era små muppar :* .
En sak kan vi avslöja: vi är snyggare än alla andra :)
Just nu har jag ingen mongotanke i huvudet, men det kommer, håll ut!!

Jag ska skriva när jag orkar, när jag inte skriver så kan ni ju njuta av Fröken Rabarbs ljuva rader.
ehehehhihihihhehehehahahhhoho.

Have a nice daaay, små varelser!!


OKEJ, DAS NAMES ARE DONE!

Yes, nu har vi bestämt oss för våra signaturer. Jag, som har skrivit de andra tre innläggen, kommer att kalla mig för Fröken Rabarb, min medbrottsling, kompanjon och bästa vän, använder signaturen Fröken Palm. Vi kanske presenterar oss lite mer sedan, imorgon, eller senare ikväll, vi får se, vi får se...

xoxo
Fröken Rabarb

WOOOOOOOH, DESIGNEN FIXAD!

Yeah, nu har jag varit cool och fixat designen. Hehehehe, mycket färgglad, ska granska den lite till nu. Muhuhuhu... Men. Det finns ju ett litet problem... Som ni kanske ser. (Eller rättare sagt, inte ser) Texten syns inte, svart på svart. Jag fattar allvarligt talat inte hur man fixar det. Går det inte att ändra sånt på vissa teman eller? Fattar nada. Blä.

Hej från mig igen.


HEJSAN HOPPSAN IGEN!

Ja, sådär, nu är det fortfarande jag igen, och jag vet inte riktigt vad jag ska "kalla" mig... Hahaha... Jadu, men ja... Iallafall så har jag och min vän bestämt oss för att vara anonyma, så kan ni ju försöka komma på vilka vi är, men lycka till med det, kära vänner. Nejni, det kommer ni icke på, så det var ju mycket sorgligt för er. Janiii, min vän, hon hade inte lösenordet innan, så hon har inte kunnat blogga något, eftersom att ICH är så mycket smart, så YO inte gav henne det innan. Mycket smart, det glömde jag minnsann bort... Iallafall, neje!!!! Nu tänkte jag nästan skriva ett ord som hade kunnat avslöja oss vääääääldigt mycket... inte bra, måste komma ihåg sånt nu i denna lilla framtid, gott folk... Yes. Men jaja, iallafall så kommer vi har kommit på våra "signaturer" imorgon, som vi skriver i slutet av inläggen så ni ska"veta" vem av oss det är som har skrivit inlägget. Ja, vi får väl funderan vidare på det iallafall. He-he-he-he-he. Jaja, nänä, nu ska jag gå på toa, sen ska jag dricka cider och äta godis och kanske länka denna lilla vackra blogg någonstans. Hehehehe... Sk- nää förresten, inte det ordet. Mohahahaha... Hehehehheheh... Hihihihihi.. Och fixa designen med!!! Det ska jag göra snart! Men nu är detta the end of this inlägg. See ya.Så, på återseende, hasta la vista, see ya later aligator;
xoxo

Min blivande signatur. Får se vad det kan tänkas bli... Det vill ni allt veta va? Jaja, nog med filosofi, hejdå!
!!!!

Jo, en grej till, bara så ni vet, den här bloggen, den kommer absolut INTE vara bildlös, bilder kommer snart, mycket snart, så fort designen är fixad och "signaturerna" är uppfunna. Låter bra, right?

!!!!
<----- Oooooh, ser ut som en Lucia-krona! Hahahahaha!

WIIIIIE! NY UNDERLIG LITEN BLOGG!

Ja... Ja, det här är ju då första gången vi (okejdå, jag för tillfället, men iallafall), bloggar på den här bloggen. Vi kommer inte ha nån sån där jäkla 'idag har jag' & 'sen ska jag' & 'så'-blogg, utan en konstig, dampig, underlig, egen, hemmagjord, alldelles weird blogg, där vi skriver vad vi tycker, konstiga, galna och roliga idéer, som vi kanske även utför, och massa annat strunt. Tror jag. Vi ska iallafall göra den här bloggen värd att besöka. 
 
Nu kom jag på en liten grej. Headern och designen! Den måste jag ju fixa, annars ser ju bloggen jätte tråkigt ut, och då vill nog ingen läsa den, så det vore ju lite onödigt. Hm... Undrar vilken färg det blir... Kanske en rolig blandning... Hehehehehehehehehe... Vi får se.

Iallafall, sen kanske det kommer ett inlägg om oss, om vilka vi är och vad vi tycker om och massa sånt, eller så bara struntar vi i det och är anonyma, så får ni gissa vilka vi är och hur vi är istället... Eller så kanske vi hittar på en personlighet rent ut sagt? Vem vet? Ni kanske tror att ni läser en typ... vettenskapsintresserad, 40-årig gubbes blogg. Fast nä, vi kan nog faktiskt iallafall säga att vi är 14 år gamla, och båda är tjejer. Eller? Joda, det är faktiskt sant. Men det återstår att se vad som händer med den lilla vackra blogg.

Tills vidare:

xoxo,
Gossip Girl!Nä, där skojjade vi lite, hehehehhehehehe!
Men.
Tills vidare:

xoxo...
Hm...
Jaja, nåt, får se hur det blir med det sen!

RSS 2.0