AAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHKommentar av Jasmine (Nån skunk från nån apblogg) :
Hahah mogen brud ser jag;)
"fatta hur mycket nya bevakare jag fick av det" , haha , om du fick bevakare av min blogg kan det ju bara ha varit jb fans och vrf vill du ha dom som läsare, trodde du hatade allt som har med jb & göra...?;) fast iofs, även om dom hittade hit lär dom ju knappast stanna särskilt länge ;). Ajaa, orkar inte slösa mer tid på din "vackra" blogg (host du kan inte ens designa...)

Det märks att du har aaaaalldeles för mkt fritid gmn. gör ngt mer värt av det om du är smart..oj juste, de äru inte haha:P
Men ja,sista kommentaren från mig fersuuure, pusspuss


SVAAAAAAAAAAAAAR:
Du lilla gumman, nummer ett, nej jag kan inte designa, och varför i helvete skulle jag vilja kunna göra det? Jag är inget jävla datafreak, så f u right back. Dessutom är det innehållet på bloggen som räknas dumbass! (Men med tanke på att din lilla Disneypopfjollblogg handlar om Justin Bieber, så skulle jag inte tro att du har förstått det...)
Número dos: Om jag får fler Justin Transvestit Beiber-fans till läsare har jag ju bara ännu fler läsare jag kan tracka ner på? Och det är mycket roligt, för det är mycket roligt när mina små fula läsare skriver en arg kommentar eller blir sura på mig, för då känner jag verkligen att jag ha lyckats med den här bloggen, för vet du varför jag och min käre vän skapade den? -JO, just för att få folk att bli förbannade, bli anmälda och borttagna, skriva EXAKT vad vi tycker, skratta åt de som skriver tillbaka en sur kommentar, och tillslut kanske få ett antal läsare, så någon tar åt sig av detta vackra bloggande.
Nejdu, jag anser att jag har alldelles för LITE fritid, eftersom att jag slösar bort mer än halva dagen i skolan, och det är sorgligt du llle vännen. Eller justdet, du är ju inte min vän, tar tillbaka det... Men jag tycker bara om att roa mig, och detta är ett av mina små vackra vis. Muhuhuhu!
Jasådu, ja hejdå dådå! Nä, tyvärr, inget pussande, jag gillar inte att bli pussad av transvestiter.Jahaja, det var trevliga läsare man skaffade sig idag ja...
Nog för mig på det här inlägget,
Screw you guys, I'm going home!
Fröken Fucking Rabarb!

Kommentarer

kommentera här, äckel:

Namn:
Kom ihåg mig, helst inte?

E-postadress: (ges endast ut till kåta fula killar)

URL/Bloggadress:

Din obetydliga åsikt, tack:

Trackback
RSS 2.0